Aktivisti 15-vjeçar i PDK-së në Rahovec, Haxhi Hoti, del në Nismën Socialdemokrate

Kryetari i nëndegës së PDK-së në Rahovec i bashkohët Nismes Socialdemokrate të Fatmir Limajt.

Haxhi Hoti është migjistër i Diplomacisë dhe njeri ndër biznesmenët më të suksesshem të Anadrinisë.

Haxhi Hoti ishte 15 vite si aktvist i PDK-së, 6 vite ishte kryetat i nëndegës së PDK-së në Ratkoc.

Hoti thotë që në PDK ka vetëm klane që punojnë vetëm për interesa përsonale. Dega e PDK-së në Rahovec është e kapur nga njerëzit e një klani që nuk i japin rëndësi rinisë dhe vlerave shtetformuse.

Hoti thotë që njerëzit e suksesshem në PDK eleminohet nga gara demokratike zgjedhore.