Agim Veliu ministër i Punëve të Brendshme, Podujeva shkon në zgjedhje të jashtëzakonshme

LDK ka vendosur ta propozojë për Ministër të Punëve të Brendshme Agim Veliun. Me këtë rast, Podujeva do të shkojë në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Vendimi është marrë në mbledhjen e Kryesisë së LDK’së.

Avullah Hoti do te jete Zevendeskryeminister.

Anton Quni është propozuar për Ministër të Mbrojtjes. Besian Mustafa për Ministër të Bujqësisë. Hykmete Bajrami për Ministre të Arsimit dhe Vlora Dumosh në Zhvillim Ekonomik.

Reklama