Afër një milion e gjysmë doza të vaksinës anti-COVID të administruara në Kosovë

Është duke vazhduar procesi i vaksinimit kundër Covid-19 në Kosovë.

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.447.040 doza të vaksinës.

Kështu ka njoftuar Ministria e Shëndetësisë përmes një postimi në rrjetin social Facebook.

Me dozën e parë janë vaksinuar 823.857 qytetarë.

Kurse deri më sot 623.183 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.

Kujtojmë që në Kosovë jepen vaksinat Pfizer dhe AstraZeneca.

Reklama