Adriana Matoshi e përfundon me sukses operimin

Aktorja dhe deputetja, Adriana Matoshi, ditë me parë ka njoftuar se i është rikthyer tumori në tru.

Ajo sot i është nënshtruar operimit në Tiranë dhe gjithçka ka kaluar me sukses, kanë bërë të ditur për KOHËN, familjarë të aktores.

Njoftimi i saj se vuan sërish nga kanceri, i emocionoi njerëzit dhe ajo mori përkrahje të gjerë.

Reklama