AAK-së në Rahovec i bashkohen edhe 4 anëtarë: Po bëhemi adresa më e besueshme

Dega e AAK-së në Rahovec ka njoftuar se i janë bashkuar edhe katër anëtarë të rinj.

Në njoftim thuhet se AAK është bërë adresua më e besueshme për t’i çuar përpara proceset që janë në interes të qytetarëve.

Njoftimi i plotë:

AAK-së tashmë çdo ditë po vijnë dhe po anëtarësohen anëtarë të rinjë, si adresa më e besueshme për t’i çuar proceset përpara në interes të qytetarëve tanë.

Mirë se erdhët në radhët tona djem dhe vajza nga Rahoveci:

NERSINE RABA

FLORENA SHABANI

BESART BEHLULI

HYSEN SADA

Aleanca po rritet edhe më shumë!

Aleanca po fuqizohet edhe më shumë!

Aleanca po merr energji shtesë drejt sukseseve edhe më të mëdha!

Së bashku drejt fitores së merituar më 14 shkurt 2021!

Reklama