AAK-së i bashkohet ish-mësimdhënësi i Smajl Latifit: Njeri me vlera të mëdha dhe profesionist

Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Rahovec i është bashkuar edhe një anëtar.

Zijadin Metbala, arsimtar i fizikës, i është bashkuar partisë që qeverisë me Rahovecin.

Metbala është pritur në parti nga kryetari i AAK-së, njëherit kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi.

Latifi ka thënë se Metbala ka qenë mësimdhënës i tij, duke e vlerësuar lartë për vlerat e tij profesionale dhe njerëzore.

Njoftimi i plotë:

I dëshiruam mirëseardhje në radhët e AAK-së z. Zijajdin Metbala, ish mësimdhënësit tim dhe të shumë gjeneratave, arsimtarit të fizikës, njeriut me vlera të mëdha, shumë i përkushtuar në punë dhe në profesionin e tij.

Mirë se erdhe në radhët tona dhe ju bashkove rrugëtimit tonë drejt sukseseve të reja, i nderuar Zijajdin Metbala. Aleanca është gjithmonë e gatshme dhe e hapur të pranojë në gjirin e saj njerëz të mirë.

Reklama