AAK-së i bashkohet anëtari i Kryesisë së PDK-së, Nazim Shehu

AAK-së prej sot iu bashkua edhe anëtari i Kryesisë në Rahovec, Nazim Shehu, si dhe ndërmarrësi nga Xërxa Lirim Gashi.

Kështu ka njoftuar zyrtarja dhe ish deputetja e kësaj partie, Albena Reshitaj.

Shtëpisë së Aleancës iu bashkua edhe ish antari i kryesisë së PDK- së në Rahovec zotri Nazim Shehu, një qytetar rahovecian nga një familje punëtore dhe e rrespektuar si dhe zotri Lirim Gashi ndërmarrës nga Xërxa e Rahovecit. Forca e fitores po rritet me besimin qytetarë në Aleancë.

Reklama