AAK në Drenoc, Zatriq, Senoc, Patasel e Kaznik: Të gatshëm për fitoren e 14 shkurtit

AAK sot ka vazhduar fushatën në fshatrat Drenoc, Zatriq, Senoc, Pastasel e Kaznik.

Kryetari i AAK-së në Rahovec, Smajl Latifi, ka thënë se partia e tij po hyn e mobilizuar në këtë proces zgjedhor, për t’i fituar zgjedhjet e 14 shkurtit.

Ai ka kërkuar votën për Haradinajn president, si dhe për kandidatët për deputetë nga Rahoveci.

Latifi shkruan:

AAK hyn më e mobilizuar se kurrë më parë në këtë proces zgjedhor, me bindjen e plotë për t’i fituar zgjedhjet e 14 shkurtit. Kjo u dëshmua edhe sonte me mbështetjen që morëm nga qytetarët e Drenocit, Zatriqit, Senocit, Pastaselit dhe Kaznikut.

Garancë është platforma politike e AAK-së dhe lista zgjedhore, me njerëz kompetentë dhe personalitete të dëshmuara me punën e tyre, sot dhe në të kaluarën, me vizion e përkushtim për të ardhmen e vendit.

Me 14 shkurt votoni për:

✅1️⃣3️⃣5️⃣ AAK

✅1️⃣ Ramush Haradinaj

✅2️⃣6️⃣ Fatmir Iska

✅4️⃣1️⃣ Bjondina Kleqka

✅8️⃣0️⃣ Mahmut Morina

✅8️⃣1️⃣ Berat Duraku

Ju faleminderit shumë!

#ForcaeKosovës

SL

Reklama