AAK e Rahovecit mban tubime në Dejn, Gur të Kuq e Kramovik: Jemi gati për fitoren e madhe

Kryetari Smajl Latifi, bashkë me nënkryetarin Fatmir Iska u bashkuan sonte me aktivistë e mbështetës të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Dejn, Gur të Kuq e Kramovik.

Kështu thuhet në një njoftim të Degës së AAK-së në Rahoveci.

AAK ka falënderuar përkahësit e saj.

“Faleminderit shumë për përkrahjen dhe besimin tuaj! Jemi gati për fitoren e madhe”, thuhet në njoftim.

 

Reklama