25 mijë lekë një copë mishi në Sarandë, kjo është fatura që po çuditë të gjithë

Një faturë në jug të vendit, në plazhin e Sarandës ka sjellë reagim në rrjetet sociale.

Fatura e cila po bën xhiron e botës tregon se një fileto demi kushton 2500 lekë të reja , ndërsa një sallatë fshati kushton 700 lekë të reja.

Një racion djathë dhie kushton 650 lekë të reja.

Të shumtë janë mendimet pro dhe kundër, ndërsa ka nga ata që shprehen se qejfi paguhet.

Reklama