16 vjeçarja lind fëmijën në QKUK

Një person i komunitetit ashkali ka raportuar policinë në Ferizaj, se në repartin e gjinekologjisë në QKUK është shtrirë vajza e tij 16 vjeçare e cila kishte lindur një fëmijë.

Viktima kishte bashkëjetuar me të dyshuarin K-Ashkali para se të arrinte moshën 16 vjeçare.

I dyshuari është intervistuar në prani të avokatit dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Reklama