1 milion euro për Rahovecin, Qeveria Haradinaj kompenson dëmet e breshërit

Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhjen e rregullt të saj, ku u shyrtuan propozime dhe u morën vendime.

Qeveria e Kosovës ka ndarë 1 milion euro për komunën e Rahovecit.

Kjo shumë është ndarë për kompensimin e dëmeve të shkaktuara nga breshri dhe vërshimet në vitin 2018.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka bërë të ditur se shuma e kërkuar nga komuna e Rahovecit është më e madhe, mirëpo ai tha se ajo është plotësuar pjesërisht.

Haradinaj ka thënë se edhe në të ardhmen do të ndahen mjete financiare për këtë çështje.

Edhe këto mjete janë ndarë nga kategoria e shpenzimeve rezervë.

Reklama